Viti 2022 ishte jashtëzakonisht i vështirë, veçanërisht për sipërmarrjet e orientuara drejt eksportit . Epidemia e -19 ende nuk ka fund në horizont, kostoja e lëndëve të para vazhdon të rritet dhe transporti detar u ngrit në qiell  e kështu me radhë.

Por skuadra gjithmonë adheres to the concept of " " Quality first, Never satisfied, and to Provide Better S ervice to our Customers’’, and had won one after another overseas order. In the first half of this year, we are aggressive and proactive. Under the strict certification of American customer, we beat many competitors and obtained 6 high-end D ouble-layer F oil W inding M është achine BR/II-1100 porosit, hapi tregun amerikan dhe fitoi lavdërimet unanime të klientëve

 

1
2
3
4

Koha e postimit: 23 shtator 2022