2022 година беше исклучително тешка, особено за извозно ориентирани претпријатија. На епидемијата на -19 сè уште не му се гледа крајот, цената на суровините постојано расте, а поморскиот товар вртоглаво порасна  и така натаму.

Но, тим секогаш придржува s to the concept of Quality first, Never satisfied, and to Provide Бetter S ervice to our Вustomers’’, and had won one after another overseas order. In the first half of this year, we are aggressive and proactive. Under the strict certification of American customer, we beat many competitors and obtained 6 high-end D ouble-layer F oil W inding M е achine BR/II-1100 нарачки, го отвори американскиот пазар и ги освои едногласните пофалби на клиентите

 

1
2
3
4

Време на објавување: 23-септември 2022 година