China Automatic Transfromer Core Tilting Platform, 90 degree turnover plateform manufacturers and suppliers | Trihope

Përshkrim i shkurtër:

Kjo pajisje përdoret kryesisht në bërthamën e transformatorit të mbështetur në 2500 kva


Detaje të produkteve

Parametrat teknikë kryesorë dhe kërkon
Aplikoni intervalin kryesor të grumbullimit

Largest iron core          1736 * 320 * 1700mm

Pesha maksimale e thelbit 4000 kg

Main Tilting Table Parameters

Tilt bench           Platform size  1500*1600mm

                             Platform height   420mm

                             After tilt height   240mm

Ngarkimi maksimal 4000kg

Këndi i pjerrësisë brenda 0-90 °, Arbitrazhi mund të rri pezull

Shpejtësia e pjerrësisë 90 ° / 40—60 (e rregullueshme)

Fuqia kryesore Sistemi hidraulik      

                             System working pressure; 0- 14 mpa

                             rated working pressure:14 Mpa

Skematike e referencës 

Platforma kryesore e pjerrësisë

 


  • Paraprakisht:
  • Tjetra:

  • Shkruajeni mesazhin tuaj këtu dhe na dërgoni