I rrënjosur në industrinë e energjisë elektrike, angazhohu të jesh Transformer Home

TRIHOPA SHANGHAI

Prezantimi

SHANGHAI TRIHOPE u regjistrua në Shanghai në vitin 2003. Me mbështetjen e kompanive të saj simotra të grupit të bazës prodhuese, TRIHOPE mund të ofrojë shërbim me një derë për fabrikat e transformatorëve.

M/s SENERGE Electric Equipment Co., Ltd është e specializuar për të prodhuar të gjitha llojet epajisje për prodhimin e transformatorëve si Linja e prerjes bërthamore, linja e prerjes CRGO, makina e mbështjelljes me fletë metalike dhe pajisjet vakum etj.

M/s DIELEC Electrotechnics Co., Ltd është një prodhuesi kryesor i të gjitha llojeve të pajisjeve të testimit të tensionit të lartë për industrinë e transformatorëve dhe kabllove si gjeneratori i impulsit, sistemi i testimit të shkarkimeve të pjesshme, grupi i gjeneratorëve motorikë etj.

TRIHOPE mbështetet nga më shumë se njëqind furnizues për të furnizuar komponentët dhe materialet e përdorura në transformatorë.

Ne jemi në gjendje të ofrojmë Shërbimin Turn-Key për ngritjen e re të fabrikës së transformatorëve dhe fabrikës CT&PT. Kënaqësia juaj do të jetë motivimi ynë më i madh.

DSC_0011
2301-01
2301-04
2301-06
79a2f3e71
4
2301-02
2301-03
6