Вкоренети во енергетската индустрија, посветете се да бидете дом на трансформаторот

ШАНГАЈСКА ТРИХОП

Вовед

SHANGHAI TRIHOPE е регистриран во Шангај во 2003 година. Со поддршка на својата групација сестрински компании од производствена база, TRIHOPE може да обезбеди сервис на една врата до фабриките за трансформатори.

M/s SENERGE Electric Equipment Co., Ltd е специјализирана за производство на сите видовиОпрема за производство на трансформатори како линија за сечење јадро, линија за сечење CRGO, машина за намотување фолија и опрема за вакуум итн.

M/s DIELEC Electrotechnics Co., Ltd е водечки производител на сите видови на опрема за тестирање на висок напон за трансформатори и кабли индустрија како што се генератор на импулси, систем за тестирање на делумно празнења, комплет за генератори на мотори итн.

TRIHOPE е поддржан од повеќе од стотина добавувачи за снабдување на компоненти и материјали што се користат во трансформаторите.

Ние сме способни да обезбедиме услуга со клуч за ново основање на фабрика за трансформатори и фабрика за CT&PT. Вашето задоволство ќе биде нашата најголема мотивација.

DSC_0011
2301-01
2301-04
2301-06
79a2f3e71
4
2301-02
2301-03
6