rreth nesh
Pajisjet e provës
na kontaktoni

rreth nesh

SHANGHAI TRIHOPE ishte regjistruar në Shanghai në 2003. Me mbështetjen e kompanive të motrave të grupit të saj të bazës prodhuese, TRIHOPE mund të sigurojë një shërbim të një dere për fabrikat e transformatorëve. M / s SENERGE Elektrike Co Pajisjet, Ltd është e specializuar për të prodhuar të gjitha llojet e pajisjeve të prodhimit të transformatorëve si Core Cutting Line, CRGO prerje Line, petëzimi petë makineri dhe pajisje vakum etj. M / s DIELEC Elektroteknikë Co, Ltd, është një prodhuesi kryesor i të gjitha llojeve të pajisjeve të Testit të tensionit të lartë për industrinë e transformatorëve dhe kabllove si gjeneratori i impulsit, Sistemi i Testit të Shkarkimeve të Pjesërishme, Set i Gjeneratorëve Motor etj Ne gjithashtu furnizojmë me përbërës dhe materiale të përdorura në transformatorë. Ne jemi në gjendje të ofrojmë shërbimin Turn-Key për krijimin e ri të fabrikës së transformatorit dhe fabrikës CT & PT. Kënaqësia juaj do të jetë motivimi ynë më i madh

më shumë

Lajmet e fundit

 • 1120-12

  Winding of foil coils

  Foil coil is mainly used for small and medium-sized transformers with capacity less than 2000KVA. The advantages of foil coil are: good mechanical strength, not easy to deformation, can withstand s...
 • 1720-08

  Influence of insulating materials on oil-...

  The thermal stability of the insulation material is the main factor affecting the life and overload capacity of the oil-immersed transformer. By explaining the preparation process, physical and che...
 • 1520-07

  Analysis on high voltage test of power tr...

  effect of temperature on high pressure test The change of temperature will fully affect the insulation resistance, so when the external temperature continues to rise, the movement of molecules and ...
 • 1320-07

  SENERGE help TBEA strengthen industrial a...

  Despite of the strike of COVID-19 pandemic during Feb in China, Our company is actively resuming to normal work. Engineers from our SENERGE factory have flew to TBEA headquarter in Xinjiang China i...