Leave Your Message
01020304

НОВИ ПРОДУКТИ

010203
Електрично Ламинирано дрво со висока густина за изолација на трансформаторот на масло Електрично Ламинирано дрво со висока густина за изолација на трансформаторот на масло
03

Изолација ламинирано дрво

2020-04-20
Електричното ламинирано дрво е широко користено како изолација и потпорни материјали во трансформаторите и трансформаторите на инструменти. Има многу доблести како умерена специфична тежина, високи механички својства, лесно сушење во вакуум, нема лоша внатрешна реакција со трансформаторско масло, лесна механичка обработка итн. Диелектричната константа на овој материјал е блиску до трансформаторското масло, така што прави разум изолација натпревар. И може да се користи во трансформаторско масло од 105℃ долго време. Луѓето обично го користат овој материјал за да направат делови од горен/долен притисок, греди за носење кабли, екстремитети, блокови за растојание во трансформатори потопени во масло и стеги во трансформатори на инструменти. Ги замени челичните плочи, изолационите листови хартија, листовите од епоксидна хартија, ламинирането од епоксидно ткаено стакло на овие полиња и ги намали материјалните трошоци и тежината на трансформаторите.
погледнете го производот
01
Вакуумско сушење и постројка за полнење масло за трансформатор Вакуумско сушење и постројка за полнење масло за трансформатор
02

Трансформаторска вакуумска обработка

2022-09-19
Опремата за вакуумско сушење и полнење масло е дизајнирана и произведена според принципот на трансформаторско вакуумско масло и вакуумско сушење, кое главно се користи за сушење на активниот дел од трансформаторот потопен со масло. Во процесот на сушење, вакуумската опрема постојано го менува притисокот во резервоарот за сушење за да се загрее производот рамномерно и може навремено да ја отстрани испарувачката вода во резервоарот за да спречи рѓосување на железното јадро. Поради постепеното сушење, деформацијата на производот е мала и сушењето е потемелно. Поради разумната структура и технологија на опремата, времето на сушење е околу 40% помало од она на конвенционалното сушење во вакуум. Тоа е сигурна, ефикасна и штедлива процесна опрема.
погледнете го производот
01
Електрично Ламинирано дрво со висока густина за изолација на трансформаторот на масло Електрично Ламинирано дрво со висока густина за изолација на трансформаторот на масло
02

Изолација ламинирано дрво

2020-04-20
Електричното ламинирано дрво е широко користено како изолација и потпорни материјали во трансформаторите и трансформаторите на инструменти. Има многу доблести како умерена специфична тежина, високи механички својства, лесно сушење во вакуум, нема лоша внатрешна реакција со трансформаторско масло, лесна механичка обработка итн. Диелектричната константа на овој материјал е блиску до трансформаторското масло, така што прави разум изолација натпревар. И може да се користи во трансформаторско масло од 105℃ долго време. Луѓето обично го користат овој материјал за да направат делови од горен/долен притисок, греди за носење кабли, екстремитети, блокови за растојание во трансформатори потопени во масло и стеги во трансформатори на инструменти. Ги замени челичните плочи, изолационите листови хартија, листовите од епоксидна хартија, ламинирането од епоксидно ткаено стакло на овие полиња и ги намали материјалните трошоци и тежината на трансформаторите.
погледнете го производот
01
3

Врз основа на 3 Sister Brand Group

Дваесет и два+

Имајте 22+ години искуство со трансформатор

50+

Служи 50 + Фабрика за сервисни трансформатори

100+

Може да изберат повеќе од 100+ производи

8d9d4c2f1lrf

за компанијата

SHANGHAI TRIHOPE е регистриран во Шангај во 2003 година. Со поддршка на својата групација сестрински компании од производствена база, TRIHOPE може да обезбеди сервис на една врата до фабриките за трансформатори. M/s SENERGE Electric Equipment Co., Ltd. е специјализирана за производство на сите видови опрема за производство на трансформатори како линија за сечење јадро, линија за сечење CRGO, намотување фолија
научи повеќе

ПОСЛЕДНИ ВЕСТИ