tentang Kami
Alat tés
taros Kami

tentang Kami

SHANGHAI TRIHOPE didaptarkeun di Shanghai dina taun 2003. Kalayan perusahaan kelompok perusahaan perusahaan tina pabrik alas, TRIHOPE tiasa nyayogikeun salah sahiji layanan panto ka pabrik trafo. M / s SENERGE Electric Equipment Co., Ltd téh khusus pikeun ngahasilkeun sagala jinis alat manufaktur sapertos Transformasi Teras, Garis Tutup CRGO, Mesin Gulung Foil sareng peralatan vakum jsb. M / s DIELEC Electrotechnics Co., Ltd. nyaéta produsén ngarah sadaya jinis alat Tés Tegangan Luhur pikeun Transformer sareng industri kabel sapertos Impulse Generator, Sistem Uji Bagean Disépén, Set Generator sareng sajabana. Kami ogé nyayogikeun komponén sareng bahan anu digunakeun dina trafo. Kami tiasa nyayogikeun jasa Turn-Key pikeun pendirian pabrik énggal sareng pabrik CT&PT. Kapuasan anjeun bakal motivasi pangpentingna urang

Tambih deui

Bérita paling énggal

  • 1120-12

    Winding of foil coils

    Foil coil is mainly used for small and medium-sized transformers with capacity less than 2000KVA. The advantages of foil coil are: good mechanical strength, not easy to deformation, can withstand s...
  • 1720-08

    Influence of insulating materials on oil-...

    The thermal stability of the insulation material is the main factor affecting the life and overload capacity of the oil-immersed transformer. By explaining the preparation process, physical and che...
  • 1520-07

    Analysis on high voltage test of power tr...

    effect of temperature on high pressure test The change of temperature will fully affect the insulation resistance, so when the external temperature continues to rise, the movement of molecules and ...
  • 1320-07

    SENERGE help TBEA strengthen industrial a...

    Despite of the strike of COVID-19 pandemic during Feb in China, Our company is actively resuming to normal work. Engineers from our SENERGE factory have flew to TBEA headquarter in Xinjiang China i...